مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی به حیاط خلوت

سلام منطبقه اول یه ساختمان دو طبقه رو خریدم با قولنامه. ساختمان دوکله هست و تو نقشه یه در از حال طبقه به راهپله هست برای دسترسی به حیاط خلوت و پشت بام.اما این در رو نزاشتن که باعث شده من به اونها دسترسی نداشته باشم.لازم به ذکر هست ساختمان تفکیک نسده وسه دانگ سه دانگ مشاع است و پنجه های دو طبقه هم به حیاط باز میشن .من میتونم برای باز کردن در اقدام کنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه تغییر در ملک مشاع رضایت بقیه مالکین شرط است و مقررات ومجوز شهرداری محل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست برای تفکیک اقدام شود و در صورتی که در صورت مجلس آمده باشد می‌توانید اقدام کنید در غیر این صورت می‌بایست رضایت همه اعضا باشد