مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری کارت به کارت

با سلام خسته نباشیداز بنده 20بهمن 1401 که برنده شدم پای عابر بانک کشوندن و مبلغ 20 میلیون ازکارت من همسرم کلاهبرداری شد پرونده من تو این 6 ماه به چهار جا رفته و ده روز پیش واسم پیام امد که تصمیم نهایی ولی دیروز پیام امده که سبت به اتهام تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب از امتيازات و كلاهبرداري طی شماره .... مورخ 1402/06/13 با توجه به گزارش واصله، از آماركسر و اعاده گرديد.ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تصمیم نهایی از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ می شود به سایت عدل ایران رجوع نمایید مشخص است ،

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ابن همه در رسانه و رادیو و تلویزیون در این زمینه صحبت شده و دیگر نمی‌توان این مورد را کلاهبرداری و عمل مجرمانه دانست و اگر حکم برائت صادر شود صحیح است شما می‌بایست طرح دعوی حقوقی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به احتمال زیاد منع تعقیب صادر شده که پس از ابلاغ در سامانه مهلت اعتراض خواهید داشت