مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

سلام و عرض احترام
بنده در آزمون استخدامی برای یک شرکت دولتی قبول شده و مراحل استخدام را طی کرده ام اما هنوز اعلام به شروع کار از سوی شرکت مذکور نشده است.ساکن شهری که در ان شرکت قبول شده ام نمیباشم. با توجه به اینکه همسرم فوت شده است و فرزند دارم و برای کار باید به ان شهر که اجاره بهای مسکن در انجا خیلی بالاست مهاجرت کنم. آیا قبل از شروع به کار میتوانم درخواست انتقالی بدهم.
لازم به ذکر است که در شهر خودمان ان شرکت شعبه ندارد و منظورم انتقال به ادارات دیگر که زیرمجوعه همان وزارت باشند میباشد.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
مجبور نبودید در آزمون آن شهر شرکت کنید