مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی کلی

با سلام و احترام. اینجانب با 95 درصد نابینایی چشم راست و 70 درصد نابینایی چشم چپ بعلت تخریب عصب بینایی متاسفانه کمیسیون پزشکی وزارت نفت ازکارافتادگی کلی اینجانب را تایید نکرد و من مشکلات زیادی برای کار و زندگی و فعالیت های فردی خودم دارم . به دیوان عدالت اداری شکایت کردم اما گفتند که به دیوان عدالت اداری مربوط نمیشه. تکلیف من چیه و به کجا باید به رای شورای پزشکی شرکت نفت شکایت کنم؟ اینجانب 33 سال سابقه کار و کارمند رسمی هستم.با تشکر.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این بار مجددا برو شورای پزشکی اگر رای به نفع شما نبود اعتراض کن تا به شورای عالی پزشکی ارسال شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررتت آن شرکت وکمیسیون پزشکی ملاک عمل است