مشاوره حقوقی رایگان - متراژی که برای تردد ساکنین در آپارتمان وجود دارد

باسلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز. من ساکن یک آپارتمان در سه طبقه هستم که فقط دو طبقه حق استفاده از حیاط به عنوان پارکینگ را داشته ایم ولی الان سازنده ساختمان با گرفتن پول اضافی برای طبقه سوم نیز از حیاط به عنوان پارکینگ فروخته است که درصورت پارک سه ماشین امکان تردد برای ساکنین مقدور نمیباشد میخواستم متراژی که در حیاط قانون آپارتمان نشینی برای تردد ساکنین باید وجود داشته باشد رو بدونم طبق قانون؟

پاسخ ها :

عبداله  تابنده

جناب آقای عبداله تابنده :

سلام متراژ مشخصی در قوانین ذیربط پیشبینی نشده همین که در حد متعارف امکان تردد شخص وجود داشته باشد کافیست. در ضمن حق استفاده از پارکینگ اگر در اسناد تفکیکی محدود به واحد خاصی شده باشد سایر واحدها حق استفاده نخواهند داشت