مشاوره حقوقی رایگان - تخلف ساختمانی

باسلام بنده یه خانه متراژ 70 متر به صورت پشت قواره با راه گذر 2.5متر به طول 10متر در خیابان 30 متری دارم که به تازگی همسایه ملک شمالی ملک قواره جلو که در بر خیابان هست اقدام به ساخت و ساز کرده و برای اینکه بر خیابان را تماما مغازه کند درب های زیر زمین و ورودی 5 طبقه اش را دقیقا در انتهای گذر چسبیده به درب منزل بنده تعبیه کرده است آیا میتوانم برای جلوگیری از گشودن درب در گذر شکایت کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ساخت و ساز اگر در شهر است می بایست مطابق نقشه شهرداری و اگر در روستا هست مطابق نقشه هادی صورت بگیرد. چنانچه تخلف صورت گرفته به مراجعه ذیربط گزارش کنید