مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

پسر خواهر بنده اموزشی رفتن و دوماه از سربازی رو گذراندن بعد در خواست معافیت دادن برای اعصاب و روان 6 ماه بهشون معافیت دادن ولی ایشون بعد 6 ماه دیگه نرفت تعیین تکلیف کنه و 5 سال هست به همین شکل ازدواج کردن و یه فرزند دارن چطور که از اون پادگان دیگه سراغ ایشون نیومدن وایشون سر بازفراری حساب میشن ؟؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بعد از گذشت مدت معافیت و عدم مراجعه جهت تعیین تکلیف به نظر سرباز فراری محسوب می شوید ،

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بهتر است از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480