مشاوره حقوقی رایگان - كلاهبردارى با فروش عتيقه

با سلام و درود و آرزوى روزى خوب
به استحضار ميرساند اينجانب در مورخه ٩٥/١/٢٠ با خودرويى تصادف كرديم كه سرنشينان آن خودرو با ما درگير شدند و كه بعد آن كار به كلانترى كشيد و در كلانترى قرار بر اين شد كه آن شخصى كه همراه من بود در كلانترى ٥٠٠ هزار تومان پرداخته و سازش شود كه بدليل همراه نداشتن پول آن شخص عابر بانك مرا از من گرفته و بهمراه يك سرباز و يكى از آن افرادى كه زخمى شده بود به بيرون از كلانترى رفته تا مبلغ ٥٠٠ هزار تومان تحويل او دهند كه بعد از مراجعه و امضاء أوراق رضايتنامه از كلانترى خارج شديم. صبح فرداى همان روز كه وقتى گوشى را به شارژ زدم متوجه شدم بجاى ٥٠٠ هزار تومان ٥ ميليون برداشت كرده اند. وقتى به آن دوستم كه كارت من دست او بود اطلاع دادم او نيز اظهار بى اطلاعى كرد ولى او براى جلب نظر من گفتند من پول شما رو ميدم و خودم پيگير شكايت برداشت اضافى از حساب خواهم شد. چون همان شخص از قبل به اينجانب سه مليون بدهى داشتند بايد ٨ ميليون پرداخت ميكردند اما او بجاى پول يك فنجان فلزى كه ادعا داشتند فنجان مخصوص رومانوف روس بوده و قيمتش ١٤ ميليون ميباشد بعنوان امانت نزد من سپردند تا در اولين فرصت آنرا تحويل گرفته و بدهى مرا پرداخت نمايند. اما با گذشت نزديك به يكسال او از اينكار امتناع كرده و تا چند روز پيش اصلاً ميل و رغبتى براى تسويه نداشتند اما با مراجعه به كلانترى از اظهارات اين شخص كپى گرفتم كه خود شخص در آن چگونگى برداشت ٥ ميليون تومان بجاى ٥٠٠ هزار تومان را نوشته و امضاء نموده اند ولى با اين همه منكر همه اين اتفاقات بودند كه به ايشان گفتم از او شكايت خواهم كرد كه او نيز بتازگى در پيامك هاى ارسال شده توسط او به اينجانب سه بار همان فنجان را از من درخواست كرده و خواستار عودت فنجان فقط در قبال ٤٠٠ هزار تومان شده اند و ادعاهاى قبلى خود را كه عقيده داشتند فنجان ارزشمنديست پس گرفته و ادعا ميكنند كه سر خود هم كلاه گذاشته اند حال از شما وكلاى محترم سئوالم اين است كه من با چه عنوانى بايد از اين شخص شكايت كنم ؟ آيا ميتوانم به حق خودم برسم يا نه ؟ از همه شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شکایت کیفری از دادسرای محل نمایید تشخیص عنوان اتهامی با دادسرا میباشد