مشاوره حقوقی رایگان - دوشغله بودن

با سلام و عرض ادب
جسارتا من کارشناسی پرستاری دارم و سربازی رفتم .بعدا تصمیم گرفتم از طریق دانشگاه فرهنگیان وارد ا پ بشم بنظر شما ابن قابلیت وجود داره پیگیری کنم به عنوان معلم بهداشت طرح پرستاریم رو بگذرونم ؟ و تحصیل هم کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری با شرایطی امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید.
سوال شما حقوقی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست خود را بدهید تا ارگان مربوطه بررسی نماید سوال حقوقی نیست اداری و درون سازمانی است