مشاوره حقوقی رایگان - مصادیق دو شغله بودن

با سلام و احترام

بنده کارمند رسمی آموزش و پرورش هستم، سمت اداری دارم،صندوق بیمه ام تامین اجتماعی هست.
لازم به ذکر است حدود 95روز مرخصی ذخیره دارم.
به تازگی با یک شرکت دولتی میخوام وارد قرار داد 89 روزه پیمانکاری بشوم(یعنی محل کارم شرکت دولتی هست ولی طرف قراردادم با شرکت خصوصی پیمانکار).
به اداره آموزش و پرورش درخواست استفاده از مرخصی ذخیره 90 ام را میدم تا در این مدت، کار شرکت را ارزیابی کنم که در صورت رضایت، مرخصی بدون حقوق بگیرم و مدتی آنجا کار کنم.
سوال1: آیا در طول مدت استفاده از مرخصی استحقاقی ذخیره، بنده دو شغله محسوب می شوم و عواقب قانونی در انتظارم خواهد بود؟؟
سوال2: شرکت بصورت سه شیفت گردشی فعالیت میکند، در آموزش و پرورش 24ساعت در هفته تدریس کنم، بعد در شرکت بصورت شیفت عصر و شب هفته ای 44 ساعت کار کنم، در این حالت میتوانم همزمان در هر دو محل با شرایط فوق الذکر(آموزش و پرورش بصورت رسمی - و شرکت بصورت قرارداد پیمانکاری) مشغول بکار شوم؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول ببین با استفاده از مرخصی دخیره ات موافقت میکنند؟
دوم اینکه اگر ان شرکت برایت بیمه واریز نکند دوَعله محسوب نمیشی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

✓ اصلاحی : در صورتی که شرکت مذبور برای شما بیمه واریز نکند خیر دو شغلت محسوب نخواهید شد . ولی بهتر است نسبت به امور مذبور بدوا از طریق ارگان مربوطه پیگیری های لازم را مبذول فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است مشکل ساز شود از ارگان مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای تغییر نام باید از طریق ثبت احوال اقدام نمایید اما احتمال زیاد مورد موافقت قرار نمی گیرد و در صورت عدم موافقت میتوانید تماس بگیرید چرا که باید از راه دادگاه موضوع را پیگیری نمایید تغییر سن امکان پذیر نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مشکل ایجاد خواهد شد
و کارمندان دولتی حق انجام قرارداد پیمانکاری با شرکت های دولتی را
نخواهند داشت و