مشاوره حقوقی رایگان - هزینه بازسازی ملک اجاره ای

سلام.
مستاجر خودش تخلیه کرده و من با حکم دادگاه با مامور و کلید ساز خانه را تحویل گرفتم. اگر تامین دلیل خسارات وارده بگیرم و پس از آن طبق گزارش تامین دلیل ساختمان را بازسازی. بازسازی.کنم آیا هزینه خسارات تعمیر شده کاملاً به من پرداخت می‌شود یا به صورت درصدی از هزینه‌ها پرداخت می‌شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق نظر کارشناس می توانید تمام خسارت خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش بینی نمی‌باشد هر آنچه را که دادگاه تایید نماید می‌توانید مطالبه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید
فعلا تعمیر نکنید...

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

فعلا تعمیر نکنید با تامین دلیل مطالبه خسارت کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با تامین دلیل خسارت را برآورد نمایید