مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر یکساله

با سلام وقتتون بخیر.من زنی هستم که سه ساله ازدواج کردم 30 سالم و یک دختر یکساله دارم.شوهرم 20 ساله هست و ما با بوجود نارضایتی خانواده من و با اصرار شدید خانواده ایشون با هم ازدواج کردیم.شوهرم ادعا میکرد که بشدت عاشق من هست منم متاسفاته باور کردم حرفهاش رو و از شهر خودم رشت اومدم شهر ایشون در جنوب کشور زندگی میکنیم.تو این سه سال چند بار بشدت منو کتک زده.بار اول حامله بودم اینقدر کتکم زد که باعث سقط بچه شد.بار دوم هم که حامله شدم چندبار تو حاملگی بشدت منو کتک زد تا جایی که من از حال رفتم.همون موقع خواستم از پزشکی قانونی نامه بگیرم اما باز هم من رو خام کرد.تنها کسی که شاهد جای زخمهای کتک خوردنم و دلیل سقط بچه م بوده خواهرشوهرم هست که بعید میدونم شهادت بده.مشروبات الکلی استفاده میکنه و سرکار نمیره و خرج مارو پدرم میده.توی این شهر کوچیک فقط گاهی با ماشینی که پدرم بنام من خریده بار قاچاق کالا و گاهی مشروب انجام میده.من چیکار میتونم بکنم؟ چه جوری ثابت کنم شوهرم مشروبات الکلی میخوره؟ بنظرتون به پلیس اعلام کنم که این آقا با ماشین من بار خلاف میبره؟آیا امکانش هست با یه وکیل با تشکیل پرونده برای ایشون بعد از هفت سال هم مطمئن باشم بچه رو به من میدن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمانی که مشروب حمل می‌کنه با 110 تماس بگیرید و گزارش دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در چنین مواقع امکان گزارش وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت نمایید و درخواست پزشکی قانونی داشته باشید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما نگران بچه نباشد مدرک ازش جور کن ببر، وقتی کتک زد فورا برو پیش همسایه ها و زنگ بزن به 110 و برو کلانتری تا بفرستند پزشکی قانونی ، ماشین را ازش بگیر ببر شمال و در شمال دادخواست مهریه و نفقه بده ،

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بابت حضانت نگران نباشید، تا 7سالگی با مادر است در خصوص سایر موارد با وکیل مشورت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حضانتذفرزند مشترک تا 7 سال تمام بامادر است،در خصوص اهامات وارده می بایست مدرک متقن و ادله کافی داشته باشید. در خصوص طلاق باید برای دادگاه اثبات نمایید در عسر وحرج قراردارید ، تشخیص طلاق با دادگاه رسیدگی کننده و قضات مراحل بعدی دادرسی می باشد .