مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کار ماموریت

سلام وقت بخیر من کارمند رسمی اداره دولتی هستم مدیرمان از روی عمد با وجدی که خودش میگوید کار واحد شما از واحدهای دیگه بیشتره اضافه کار و ماموریت من و همکار دیگرمان رو نسبت به بقیه همکاران کمتر پرداخت میکنه آیا میتوان بابت این مدت و مابدالتفاوت مبلغ اضافه کار و ماموریت شکایت کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدرکی دارید بله امکان شکایت وجود دارد می‌بایست مطابق خدمت خود حقوق دریافت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید آری امکان پذیر است اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به مدارکی که در اختیار دارید امکان مطالبه مابه التفاوت وجود خواهد داشت.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به مدیر ارشد اداره مراجعه نمایید و درخواست خود را ارائه دهید .