مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در مبلغ شکایت

سلام. من از فردی بابت طلبم شکایت کردم با توجه به اینکه طلب من 54 میلیون هستش منتهی ایشون 2 بار هر دفعه 10 میلیون قرار بوده پول بزنه که یک بار 1 میلیون زده ولی من در شکایت خود به جای 1میلیون 10 میلیون اعلام کردم چون با فاکتور گردو فروخته بودم تو فاکتور هم 10 میلیون نوشتم با توجه به اینکه مدارکش موجوده حالا چجوری در دادگاه اثبات کنم که من در مورد اعلام مبلغ اشتباه کردم چون حق من ضایع میشه ممنون راهنمایی کنین مرسی

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام .
با توجه به مدارکتون می توان اصلاح کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طی لایحه میزان واقعی را اعلام کنید فقط تا پایان جلسه اول این امکان هست مطابق با ماده ٩٨ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی:
خواهان می تواند خواسته خود را که در دادخواست تصریح کرده، در تمام مراحل دادرسی کم کند؛ ولی افزودن آن یا تغییر نحوه دعوا یا خواسته یا درخواست در صورتی ممکن است که با دعوای طرح شده مرتبط بوده و منشا واحدی داشته باشد و تا پایان اولین جلسه آن را به دادگاه اعلام کرده باشد.”

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام طی لایحه به شعبه اعلام نمایید و احتمالا افزایش خواسته لازم دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق ماده 98
امکان اقدام وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اسناد و مدارک خود را ارائه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست خود را اصلاح و مجددا ارسال کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در قبل از پایان جلسه اول دادرسی مبلغ خود را با ارسال لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی اصلاح نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با ارائه مدارک و به همراه لایحه اصلاح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه خواسته خود را تغییر دهید.
اگر مدارک داشته باشید به نظر مشکلی پیش نمیاد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تا پایان جلسه اول دادرسی می‌توانید خواسته خود را افزایش دهید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

تا پیش از پایان جلسه اول طی لایحه با ضمیمه نمودن دلایل به دادگاه اعلامم کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دادن لایحه امکانش وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید دادخواست خود را مسترد نمایید و دوباره دادخواست بدهید
و یا درخواست افزایش خواسته را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادگاه فقط در حدود خواسته وارد رسیدگی میشود و بایستی دادخواست جدید به ثبت برسانید‌.