مشاوره حقوقی رایگان - درخواست برای قیم شدن محجور

آیا در مرحله اول ثبت درخواست قیم شدن بیمار در دفتر قضایی مدارک پزشکی هم لازم است؟ من کپی پرونده را دارم اما اصلش در بیمارستان است. آیا باید از پزشک گواهی خاصی بگیرم؟ همه آزمایشات و شرح بستری باشد باشد یا یک برگه توضیح بیماری در مرحله اول کافی است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر در جلسه مهم می باشد
که لزوما به یک وکیل متخصص وکالت دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست درخواست خود را بدهید و هر اقدامی که برای مصلحت شخص لازم باشد انجام می‌گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قیم شدن اینها را نیز ندارد احتمالا منظورتون حکم حجر است که پزشکی قانونی تشخیص می دهد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ضمن جلسه دادگاه از قاضی تقاضای استعلام مدارک از بیمارستان را به نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تشخیص این امر بر عهده پزشکی قانونی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
برای تعیین قیم ابتدا باید حجر ، احراز و اثبات گردد
درخواست استعلام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادگاه در این مورد اقدام به استعلام خواهد کرد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام در دفتر خدمات قضایی صرف درخواست و مدارک شناسایی کفایت میکند، در مرحله معرفی به پزشکی قانونی ارایه مدارک بالینی لازم است

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

مدارکی رو که میتونید جمع کنید حتی گواهی پزشک برای دادخواست و تو جلسه از دادگاه نسبت به خود پرونده درخواست استعلام کنید.