مشاوره حقوقی رایگان - تعهد کسر اقساط

سلام وقت بخیر من کارمند وزارت بهداشت هستم حکم من 15 میلیون تومن است بیش از 3یا 4 تعد کسر اقساط نمی دهند میخواست لطفا بفرمایید قانونا من چندتا می توانم تعهد کسر اقساط بگیرم ؟با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از مرجع مربوطه پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه و آیین‌نامه داخلی موضوع را پیگیری کنید‌.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا کسر اقساط سامانه ایی شده وسیستم اداری امکان بیش از چهار عدد را نمیدهد