مشاوره حقوقی رایگان - وارد کردن نام زن دوم در شناسنامه

سلام، وقتتون بخیر
10سال هست با اقایی ازدواج کردم ویه بچه 9 ساله هم دارم و زن اول هم این موضوع را می‌داند ولی هیچ عکس العملی نشان نمی دهد می خواستم بدانم که این آقا اسم من را می تواند وارد شناسنامه خودش بکند؟ در ضمن نام بچه در شناسنامه ایشان ثبت شده است. ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با طرح‌ دعوا امکان پذیر است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ازدواج رسمی نیاز به حکم دادگاه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
البته بستگی به نوع عقد نکاح دارد که عقد دائم است یا عقد موقت

اگر عقد نکاح ثبت نشده است شما میتوانید از زوج شکایت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ازدواج دائم است یا موقت؟ در ازدواج دائم ملزم به ثبت است

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

ازدواج دائم اگر هست باید ثبت بشه و همینطور نیاز به رضایت زن اول هست در غیر اینصورت نیاز به حکم دادگاهه.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله ایشان می‌تواند نام شما را وارد شناسنامه خود کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قانونا و شرعا مرد مکلف به ثبت اسم همسر دوم در شناسنامه است وگرنه مرتکب جرم شده است‌.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت رسمی بودن میتوانید اقدام به شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر ازدواج کردید نام شما باید در شناسنامه باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به این که فرزند مشترک دارید می بایست ثبت نماید عدم ثبت ازدواج قانونی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عقد دائم باشد باید این کار را انجام دهد در غیر این صورت عدم ثبت واقعه ازدواج برای زوج جرم محسوب می‌شود