مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دادن زمین به فرزند

سلام وقت بخیر پدرم میخواد به من و خواهرم یک زمین بده و من 17.5سالمه.امکانش هست ؟چجوری باید بنویسه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان به ولایت از شما می تواند انتقال دهد.
جهت تنظیم سند به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید.
و اگر ملک سند رسمی نداشته باشد می توانید قرارداد عادی تنظیم کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله پدرتان ولی شماست و میتواند اینکار را انجام بده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
متنی تخصصی تنظیم گردد لزوما توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد تا متضرر نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر از در قالب صلح به شما منتقل نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
پدر شما باید در دفترخانه اسناد رسمی ، قرارداد صلح تنظیم نماید و سند مالکیت ملک به اسم شما انتقال پیدا کند

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

بله امکانش هست.
بهتره یه متخصص متن رو بنویسه.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله امکانش هست جهت انتقال طرق مختلف حقوقی وجود دارد که می‌توانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

سلام، هر کسی در زمان حیات اختیار اموالش را دارد و می تواند به نام فرزندان یا افرادی دیگر انتقال دهد
سن انتقال گیرنده ملاک نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حکم رشد دارید بنام شما وبا امضای شما امکانپذیر است وگرنه بولایت از شما پدرتان امضا خواهندو نمود

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

سلام
بله میتونن منتقل کنن، مانع قانونی وجود نداره. قولنامه بنویسن و سند رو منتقل کنم.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله فقط بایستی دید قصد پدر شما از انتقال در قالب چه عقدی است که پیشنهاد میشود صلح عمری باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

قبل از 18 سال تمام، پدرتان با ولایت قهری خود می تواند بنام شما نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله چون شما به سن قانونی نرسیده‌اید پدرتان به ولایت از شما می‌تواند اقدام کند