مشاوره حقوقی رایگان - امكان استفاده از شارژ ساختمان امور غيرساختمان

مدير ساختمان ما اقدام به برداشت از صندوق شارژ ساختمان جهت هزينه اموری غير ساختمان كرده است اعتراض كردم ميگويد اكثر همسايه ها راضيند و شما مخالفيد سهم منو از هزينه كرد برای غيرساختمانمان را حساب كرده و در صورت مالی شارژ بعنوان طلبكاری اينجانب قيد كرده است. آيا با اين شرح، مدير ساختمان تخلف كرده است؟ آيا كل پولی كه از صندوق شارژ برای غير ساختمان هزينه كرده است را بايد برگرداند يا فقط سهم پولی اونهايی كه ناراضی بودند را بايد برگرداند؟ آيا اگر همه راضی بودند ميشود برای كار غير ساختمان هزينه كرد يا خير؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، مدیر ساختمان مکلف به ارائه ریز خدمات ارائه شده می باشد و در صورت تخلف در هزینه کرد دارای مسئولیت مدنی می باشد.