مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس تعزیری به جریمه نقدی

سلام!
بابت کشف دوبطری شراب در فرودگاه از یک مسافر،اورا به شش ماه حبس تعزیری و مبلغ بیش از چهار میلیون تومان جریمه محکوم گرده اندوفرصت 20 را جهت اعتراض به حکم در دادگاه تجدیدنظر استان لحاظ شده است. باتوجه به این که متهم هیچگونه سابقه کیفری موثرنداشته است آیا:
1-حبس تعزیری قابل تبدیل به جریمه نقدی هست؟تقریبا هزینه ی تبدیل حبس به جریمه نقدی چقدر خواهدشد؟
2-هزینه وکیل چه قدر می شود،ممنون!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخص سابقه نداشته باشد دو راه دارد

یک می‌تواند اگر سابقه کیفری ندارند به رای صادر شده تمکین کنند در خصوص سوال بعدی احتمال تعلیق وجود دارد