مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی دست در مدرسه

سلام من 17 سالمه وقتی کلاس پنجم بودم (سال 95) تو مدرسه با یکی از همکلاسی هام درگیر شدم و اون به من حمله کرد و با هر دو پاش به سمت صورت من لگد انداخت منم برای دفاع خیلی کم پاشو کشیدم و اون زمین افتاد و آرنجش دستش بین دو استخوان(قسمت غضروف)شکست و تاندونش پاره شد این اتفاق زیر دوربین مدرسه افتاد بعد اونا شکایت کردن به واسطه اینکه پدرش توی دادگاه بود صد در صد مقصر شدم و 85 میلیون جریمه
بعدش اعتراض کردیم و وکیل گرفتیم که این دفعه 50,50 اعلام شد و فک کنم دیه هم دیگه نصف میشد اونطوری ولی چون آشنایی کمی با هم داشتیم با وساطت بزرگان اونا دیگه ادامه ندادن و ما هم پیگیر نشدیم اما الان بعد از 7 سال بدون هیچ اخطاریه ای مبلغ 120 میلیون از حساب پدرم از طرف دادگاه کسر شده و پیگیری کردیم که مال همون پرونده بود تازه مبلغ دیه الان شده 180 میلیون و ما باید تا دو هفته دیگه در صورت رضایت نگرفتن بقیه شم پرداخت کنیم لطفاً اگه میشه راهنمایی کنید و ایکنه اصلا چرا باید بدون هیچ اخطاریه ای پول کسر بشه؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال حکم قطعی شده است و شما محکوم هستید بهتر است برای اجرا درخواست اعسار کنید.