مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

اول تشکر از پاسخ های خوب وکیل هایتان. سلام من ملک 2 طبقه خریدم تعهدم انجام و 190م ماند برای تحویل و سند زدیم. روز تخلیه مستاجر را تخلیه نکرد به بهانه حاضر نبودن 190. نمیتوانست اصلا چون قرارداد مستاجر 1 ماه مانده بوده و دروغ گفته. اظهارنامه دادم بیا پول بگیر خانه خالی چرا دروغ. رفتم شورا برای تخلیه. رای ماده 2 آ.د.مدنی. گفتم ذی نفعم نپذیرفتن. خلع ید دادم و بعد 1 سال و نیم چون دادگاه نمی امدن قاضی رای نمی داد و الان رای داده بین طرفین رابطه استیجاری و عدم استماع به استناد ماده: طبق ماده 498 قانون مدنی، موجر می‎تواند در مدت اجاره، ملک خود را بفروشد. زیرا خرید و فروش ملک با مستاجر غیرقانونی نبوده و نیازی به رضایت مستاجر هم نیست و در این صورت اجاره به قوت خود باقی خواهد بود.
لذا خریدار جدید، قائم‎مقام مالک قبلی می‎شود و طرف قرارداد اجاره، با مستاجر قرار می‎گیرد. هرچی گفتم من هیچ قراردادی ندارم. مستاجر را قبول نکردم. دادخواست تخلیه دادم. شورا ماده 2.... را گفت و گفت موجرشان نیستی. اما قاضی رای خودش را داد. حالا دوباره برم دادخواست تخلیه بدم؟ اجرت المثل تا روز تخلیه دادم. البته شعبه دیگه. و در اجرای احکامه. البته تا برج 10 که کارشناس اومده.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر به شما مخاطب سایت دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک سر آن مرتبط با زمین و املاک و باغات است و کلا اموال غیر منقول میشود به این شکل حل و فصل نمی‌شود که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یگدیگر پیوند دارد هرچند شباهت هایی به یکدیگر دارند ولی متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را به هیچ وجه نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بااستنادبه خرید ملک وارائه مدارک شماذینفع وقایم مقام محسوب ومیتوانیددستورتخلیه بخواهید بعلاوه اجاره ها ضمناً چون قرارداد اجاره نیست قطعاً تا به حال منقضی شده است مستحق دریافت اجرت‌المثل موجود در آن هستید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه بایستی مورد مطالعه قرار گیرد.