مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر قسمتی از ماده 605 قانون مجازات اسلامی سال 75

سوال من این است که:
با توجه به اینکه در ماده 605 قانون مجازات سال 75 جبران خسارت بعنوان مجازات از سوی مقنن بیان گردیده است. در مرحله اجرای حکم و مجازات جبران خسارت به چه شیوه امکان پذیر است؟ عده ای معتقدند می بایستی از طریق مراجع حقوقی اقدام گردد ولی این اعتقاد موجب می شود که نص قانون عبث وضع شده باشد. در این زمینه اگر کمکی میتوانید ممنون می شوم.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

نظر شما متین ولیکن نیاز به مطالبه حقوقی دارد