مشاوره حقوقی رایگان - هتک حرمت شکایت از شهری دیگر

سلام وقتتون بخیر یک نفر با اسم و عکس من در فضای مجازی موجوده و من حس میکنم تو شهری که زندگی میکنم قرار داره ولی من دانشجو هستم و 10 روز دیگه باید به دانشگاه برم میخواستم ببینم میتونم اونجا شکایت کنم با توجه به اینکه حساب بانکی در اون شهر ندارم

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

سلام در نهایت دادسرای محل سکونت مجرم صلاحیت رسیدگی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در جرایم دادسرا و دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی را خواهند داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما از هر شهری می‌توانید اقدام به شکایت نمایید اما مرجع رسیدگی مرجع محل وقوع جرم می‌باشد