مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی

باسلام بنده نزدیک به22سال دریک کارگاه تجهیزات مرغداری کار کردم وباتاییدیه سخت وزیان آور بازنشست شدم درطول این 22سال اصلا به ما مرخصی داده نشده فقط آخر هرسال به ما وماه عیدی ویک ماه پایان کار بایک برگ چک که مبلغ اش هم معلومه تسویه شده ودردست کارفرماست حالا میخواستم بدونم که ما می‌توانیم برای مرخصی ماموریت نصب در مرغداری شهرستانها شکایت کنم با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بابت حقوق قانونی دریافت نشده میتوانید اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اداره کار بنحو حضوری پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در اداره کار شکایت نمایید و بابت مرخصی‌های خود و اگر مطالبات دیگری دارید مدعی هستید که کم به شما پرداخت شده است اقامه دعوا نمایید