مشاوره حقوقی رایگان - دو شغله بودن

سلام خسته نباشید من در دانشگاه علوم پزشکی که هئیت امنایی است قرادادی تبصره 3 هستم و مسئولیت دارم و همزمان در دانشگاه آزاد که هرتباط دولتی ندارد رسمی هستم آیا دوشغله بودن بنده از نظر قانون منعی دارد ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه بنحو حضوری پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به نظر مشکلی نیست چون دانشگاه آزاد دولتی محسوب نمیشود فقط از یک بیمه میتوانید استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق انتهای قسمت سوال شما اگر دولتی نمی‌باشد مانعی ندارد