مشاوره حقوقی رایگان - غرامت استعفا از آموزش و پرورش، بعد از مرخصی زایمان

سلام،من اسفند 1400 رسمی آموزش و پرورش شدم و آبان 1402 مرخصی بدون حقوق یکساله گرفتم،الان باردارم و آبان زایمان میکنم،اگر امسال مرخصی زایمان باحقوق بگیرم،و بخوام بعد از زایمان ازکار استعفا بدم،باید برای دوران مرخصی زایمان غرامت بپردازم یا خیر؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شماباید یکی یا دوماه بری سرکار تاشروع به کار بخورد بعد استعفا دهید تا مشمول مزایا شویدد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق آموزش و پرورش موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق آموزش و پرورش بنحو حضوری این موضوع را پیگیری بفرمائید.