مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام همسر و طلاق در دوران عقدی

سلام خسته نباشید من سه ماه شده طلاق گرفتم در دفتر خانه طلاق ومن غیر مدخوله هستم ینی فقط عقد کردم این سه ماه که برگه حذف نام همسر بهم دادن تا شناسنامه عوض کنم واقدام کردم ولی ثبت احوال بهم میگه هیچ طلاقی ثبت نشده توسیستم اونوقت چرا؟من طلاق گرفتم میخوام شناسنامه عوض کنم چرا این مشکل حل نمیشه وتاالانم هیچ خبری نیس

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از دفترخانه پیگیری نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا رای طباق را باید اجرامیکردید بعد حذف نام ایشان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما به دفتر ازدواج و طلاق که مراجعه نمایید موضوع را بررسی کنید طلاق می‌بایست ثبت شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه ای که طلاق را ثبت کردید موضوع را پیگیری کنید.
تا زمانی که طلاق شما در سیستم ثبت نشه ماری نمیشه کرد.
با توجه به اینکه غیرمدخوله بوده باید نام همسر از شناسنامه شما حذف بشه.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
از دفترخانه ای که طلاق را می بایست ثبت می کرده، پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو دفتر خانه ای که صیغه طلاق را جاری کرده مشکل را بگو