مشاوره حقوقی رایگان - اگر ادعای خواهان مربوط به قسمتی از عین مال به ارث رسیده باشد دادخواست به چه صورت تنظیم میشود؟

با سلام
آپارتمانی به بنده هبه شده اما باتوجه به شرایط انحصار وراثت انجام شده و یک خواهرم طبق هبه نامه عمل نموده و سهمش را به نام من منتقل کرده اما برادرم اینکار را نکرد و سهمش را به بنده انتقال نداد،حال برای شکایت از برادرم بنده باید در دادخواست فقط برادرم را جزو خواندگان اعلام کنم یا چون خواسته عین مال متوفی هست باید خواهرم را نیز جزو خواندگان بیارم؟با توجه به اینکه خواهرم سهمش را به بنده بخشیده و عملاً دیگر در آن آپارتمان سهمی ندارد.

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام . در دادخواست خواهر شما باید به عنوان خوانده دعوی حضور داشته باشد . چرا که احراز این امر توسط دادگاه می بایست صورت پذیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله تنها بایستی علیه برادر خودتان اقدام به طرح دعوا کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد هبه و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ادعای شما مبنی بر این است یعنی ادعای شما به طرفیت خواهر است که فقط خواهر اگر در خصوص اموال پدر است به طرفیت تمام وراث