مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع

با عرض سلام و خسته نباشید .. مادرم قبل از فوت خود یک هکتار زمین را به من هبه کرده و الان دو تا از خواهرانم برای فروش ملک مشاع از من شکایت کرده‌ اند! و می‌گویند این زمین را با ما شریک هستی و باید بین ما سه نفر تقسیم شود! آیا شکایتشان به جایی می‌ رسد و موفق میشوند؟!

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مدرکی دال بر هبه دارید خیر شکایت نتیجه ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مدارک داشته باشید شکایت آنها نتیجه ای نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هبه نامه شما اگر معارضی نداشته باشد معتبر است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر شما دلیلی مبنی برعقد هبه داشته باشید وزمین هم درتصرف شما باشد خیر

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر
اگر مدارک لازم را داشته باشید ، شکایت آنها نتیجه ای نخواهد داشت.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر مدرکی دال بر هبه دارید شکایت آنها نتیجه ای ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در خصوص هبه اگر مدارک دارید و زمین در تصرف شماست تتیجه نخواهند گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شما ثابت کنید که هبه قبلا قانونا انجام شده مشکلی ایجاد نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم الان آنها مدارک و سند دارند شما نیز اگر مدرکی مبنی بر حسب داریخیر

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر قدرالسهم خود را فروخته باشید اشکالی نیست اما اگر کل ملک مشاع را فروخته باشید حسب مورد میشود معامله فضولی و یا فروش مال غیر

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بستگی به ادعای شما دارد اگر بتوانید هبه شدن را اثبات کنید خیر در غیر این صورت له صرف ادعا نمی‌توانید چیزی را اثبات کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مدارکی دال بر هبه واقعی داشته باشید شکایت آنها به نتیجه نخواهد رسید