مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

آیا با ارائه پرینت موبایل شوهرم به دادگاه میتوانم به جرم رابطه نامشروع از او طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان گرفتن پرینت شماره همسرتان بدون مجوز قضایی امکان ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا بایستی جرم رابطه نامشروع توسط حکم قطعی دادگاه کیفری احراز شود و سپس بر مبنای آن میتوانید اقدام به طلاق کنید‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای صدور حکم طلاق ، زوجه باید دلیل داشته باشد و عسر و حرج زوجه اثبات گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

در این زمینه؛رویه دادگاه ها متفاوت است، اما، اکثر حقوق دان ها معتقدند:
رابطه نامشروع پیامکی جرم نیست.
زیرا :
ماده ٦٣٧ قانون تعزيرات مشتمل بر دو عنوان مجرمانه رابطه نامشروع و رابطه منافي عفت است. مثال هاي قانوني به عنوان رابطه منافي عفت مربوط مي شود و رابطه نامشروع أعم از رابطه منافي عفت بوده، هر نوع رابطه فيزيكي ميان دو نامحرم كه خلاف شئونات إسلامي است را شامل مي شود. اين تفسير غالب قضات است...

نسبت به طلاق نیز اختلاف دیدگاه وجود دارد اصولا خیر