مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

باسلام‌ اگر خانمی برای اینکه بتواند طلاق بگیرد به شوهرش اتهام روابط نامشروع بزند دادگاه برای اثبات ادعای زن چه اقدامی باید انجام‌ دهد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادگاه خانواده هیچ اقدامی نمیکند اگر ادعایی دارند باید در دادگاه کیفری اثبات کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین ادعایی در دادگاه خانواده قابل پیگیری نیست و زوج می تواند از زوجه با عنوان تهمت و افترا شکایت کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوجه جهت اثبات ادعای خود باید ادله و مدارک ارائه دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خانم باید ادعای خود را ثابت کند واگر نتواند آقا میتواند از او شکایت کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً در دادگاه خانواده باید دلایل و مدارک رابطه نامشروع ارائه گردد وگرنه دادگاه خانواده تکلیفی پیگیری ادعای زوجه نخواهد داشت

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

دادگاه اقدامی نمیکند زن باید ثابت کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیازی به اقدام دادگاه نمیباشد خود زوجه باید ادعای خود را اثبات نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادگاه تکلیفی برای اثبات ادعای شخصی ندارد. بار اثبات ادعا بر عهده شاکی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خود شاکی باید ادعای خود را اثبات
نماید
و دادگاه اصولا اقدام خاصی انجام
نخواهد داد