مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

من به خاطر ارتکاب 2 جرم در دادگاه کیفری یک سال به یکی از جرم و دو سال به اون یکی جرم محکوم شده بودم که با وثیقه ی 50 میلیونی آزاد بودم. در دادگاه تجدید نظر خواهی اون یک سال جرم تبرئه شد و اون دو سال جرم به 10 ماه حبس تعزیری کاهش یافت منظورم از این سوال اینه که راه دیگه ای هست که زندان نروم؟ 50 میلیون وثیقه را برای 2 تا جرم ازم گرفته بودن الان که جرم کم شده آیا باز هم اگه بخوام مبلغ وثیقه رو بدم باید همون 50 میلیون رو بدم یا کاهش یافته؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. چون در نهایت به ده سال حبس تعزیری محکوم شده اید باید حتما برید و خودتون را معرفی کنید . مگر اینکه رضایت شاکی را بگیرید که پرونده مجدد به دادگاه تجدیدنظر جهت اظهار نظر ارسال میشه و ممکن حبس به جزای نقدی تبدیل بشه

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. چون در نهایت به ده سال حبس تعزیری محکوم شده اید باید حتما برید و خودتون را معرفی کنید . مگر اینکه رضایت شاکی را بگیرید که پرونده مجدد به دادگاه تجدیدنظر جهت اظهار نظر ارسال میشه و ممکن حبس به جزای نقدی تبدیل بشه