مشاوره حقوقی رایگان - اموال کسی که قیم او هستم. برای کیست

من قیوم خواهر بیمار عقب افتاده هستم.اموال او در مدارک دردادکاه زمان گرفتن قیومیت ثبت شده،ایا میشه خونه ای که به اسم خواهرم هست بفروشم دولت این اجازه رو میده؟
یعنی ما 4خواهر با هم بریم درخواست فروشش و بدیم اجازه میدن!؟

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
اموال تحت قیمومت متعلق به شخص محجور هستن و شما باید تحت نظر دادستان و با رعایت مصلحت محجور اقدام کنید. به عبارتی هر معامله ای با مال محجور باید به نفع محجور و در راستای مصلحت محجور باشه وگرنه معامله قابل ابطاله و قیم ممکنه به جرم خیانت در امانت محکوم بشه.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فروش خانه فقط با اجازه دادستان امکان دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر امکان ندارد مگر با موافقت نماینده دادستان و استفاده پول برای هزینه‌های خود محجور