مشاوره حقوقی رایگان - انتقالب اموال محجور توسط همسر

سلام. آیا زن که آلزایمر داشته باشد شوهر میتواند اموال زن را به یکی از فرزندان خود انتقال دهد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

فقط قیم می‌تواند این کار انجام بدهد آن هم با موافقت اداره امور سرپرستی

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر قیم وی است. انتقال با اجازه دادستان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
برای زن باید قیم تعیین بشه و اموال تا زمان فوت به قیم سپرده می شود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند جلب نظر مقامات مصرح قانوني است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود

همچین چیزی امکان‌پذیر نمی‌باشد اموال زن مورد حمایت قانونگذار است

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
چنانچه قیم باشد و با اجازه دادستان

محمدرضا شکری

جناب آقای محمدرضا شکری :

سلام
خیر امکان انتقال نیست مگر توسط قیم آنهم با موافقت اداره امور سرپرستی.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
فقط قیم شخص محجور میتواند انتقال دهد آن هم با اجازه دادستان

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکانش وجود ندارد باید برای ایشان قیم تعیین گردد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام خیر اموال باید قیم ایشان با اجازه دادستان باشد

یک وکیل

صرف داشتن الزایمر مجوز تصرف در اموال وی نیست مگر کحم حجر زن در دادگاه اثبات ومرد بعنوان قیم تعیین شده باشد دراین حالت مرد باید با اجازه دادستان محل اقدام به انتقال اموال نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از قبل وکالت داشته باشد و انتقال از طریق وکالت صورت گرفته باشد با حجر وکالت باطل میشود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام خیر، انتقال مال غیر محسوب می گردد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر بدوا باید برای ایشان حکم حجر و قیمومت اخذ شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر زن اگر الزایمر دارد باید قیم تعیین شود ودر خصوص امور مالی قیم تصمیم بگیرد

علیرضا طباطبائی رئیسی

جناب آقای علیرضا طباطبائی رئیسی :

سلام انتقال اموال در زمان حیات فرد بعد از اثبات حجر و براساس موارد خاصی تحت اذن دادستان امکان پذیر است