مشاوره حقوقی رایگان - اموال قیم

با سلام.آیا اموال محجور بعداز تقسیم ارت ورثه. بنام قیم میشود؟ در اینصورت تفکیک اموال محجور از اموال قیم بعد فوت قیم چه میشود؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به نام قدیم نخواهد شد قیمت مسئول امور مالی خواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر مجوزی وجود ندارد تا بنام قیم گردد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر بنانش نمیشود بر مخارج و اموال محجور نظارت نی کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به نام محجور می شود و قیم صرفا اموال محجور را اداره می کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون محجور نمیتواند در اموال خود دخل و تصرف کند به نام قیم نیست تنها نظارت ان بر عهده قیم است.ولی مصلحت محجور باید رعایت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اموال محجور ، به نام خود محجور انتقال پیدا میکند و قیم فقط نظارت و نگهداری بر اموال مینماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با امضای قیم به نام محجور خواهد شد که نظارت بر این اموال برعهده قیم است