مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام همسر بنده مدت 4 ماه میباشد که به همراه دخترم اقدام به ترک منزل نموده و به همراه خود مدارک شناسایی بنده را برده و در این مدت تقاضای طلاق توافقی بدون اینکه بنده خبر داشته باشم را نموده و برای مشاوره 3 جلسه حضور داشتم و ایشان تقاضای گواهی عدم سازش را از دادسرا با همکاری وکیل داشته تکلیف بنده چیست؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر از شما وکالت طلاق داشته باشند بدون حضور شما انجام خواهد شد در غیر این صورت الزامی به حضور در دادگاه ندارید