مشاوره حقوقی رایگان - کسر اقساط وام وام گیرنده از ضامن

با سلام
در بانک صادرات ضامن وام یکی از همکاران بازنشسته شده ام. ایشان حقوق بازنشستگی بالغ بر 6 میلیون تومان دریافت می کند (از بانک رفاه، بانکی که وام گرفته و بانکی که حقوق می گیرد یکی نیست). ایشان قسط نمی دهد و با توجه به اینکه حقوق بنده به بانک صادرات واریز می گردد هر از چند ماهی قسط های عقب افتاده ایشان به محض واریز حقوق بنده از من کسر می گردد. برای احقاق حق خود با توجه به اینکه ایشان توانایی پرداخت را دارد چکاری می توان کرد ؟ آیا می توان کاری کرد که اقساط از حقوق خودش کسر گردد؟
با تشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بابت کسری های خود میتوانید دادخواست بدهید و از حقوق ایشان توقیف کنید

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام شما می‌توانند به میزان اقساط معوقه ایشان که شما تاکنون پرداخت نموده اید دادخواست حقوقی جهت مطالبه مطرح نمایید.یا اینکه پس از تسویه وام ،آن هم به میزانی که از حساب شما برداشت گردید به انضمام خسارات تاخیر تادیه و هزینه های دادرسی از تاریخ مطالبه لغایت اجرای حکم