مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق بابت مهریه

باسلام. بنده مدیر مالی یک مجموعه هستم. برای ما یک کسر از حقوق بابت مهریه و حقوق دولتی آمده است. سوال اول: منظور از ((در صورت معیل بودن ربع والا یک سوم از اولین حقوق ماهیانه)) چیست؟ سوال دوم: آیا باید از کل حقوق و مزایای ناخالص نامبرده (حقوق پایه، مسکن، خوار و بار، بن، اضافه کاری و غیره) این مبلغ کسر گردد یا فقط از حقوق که در حکم کارگزینی ایشان درج شده است کسر گردد؟ سوال سوم: آیا این کسر از حقوق شامل عیدی، سنوات، مانده مرخصی و پاداش ها نیز می شود یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر فرزند دارید و باید نفقه زوجه را تادیه کنید
یک چهارم حقوق قابل توقیف می باشد…

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

منظور آن است در صورتی که فرزند داشته باشید یک چهارم از حقوق شما کسر می‌شود و در صورتی که فرزند نداشته باشید یک سوم از حقوق شما کسر می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر از تمام دریافتی شما کسر می شود
اگر محکوم علیه متاهل باشد یک چهارم کسر می شود و اگر مجرد باشد یک سوم میز می شود.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

منظور از معیل یعنی عیال وار دارای فرزند بودن.کارگزینی.خیر

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، معیل بودن به معنی فرزند دار بودن است که یک چهارم کسر می گردد، با توجه به اینکه بیان شده از اولین حقوق ماهانه می بایست از خالص دریافتی ایشان کسر اعمال گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما فرزند نداشته باشید 1/3 و اگر فرزند داشته باشد 1/4 از حقوق شما توقیف خواهد شد

از خالص دریافتی شما ، مبلغ کسر خواهد شد
بله

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوال اولتان درباره میزان کسرکردن اقساط است که در صورت فرزندداشتن1/4 و درغیر آن1/3
پاسخ سوال دوم از حقوق خالص دریافتی کسر میشود
پاسخ سوم 1/3 یا1/4 از خالص دریافتی هرفیش حقوقی پرداختی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معیل به معنای فرزند داشتن است که اگر به این شکل باشد یک چهارم از حقوق شما کسر میشود و اگر فرزند نداشته باشید یک سوم از حقوق شما کسر میشود.