مشاوره حقوقی رایگان - پس گیری ملک و املاک از خانواده شوهری

درود وقت بخیر. من یکی از دوستام همسرش فوت کرده پدر مادر شوهرش الان دَبه کردن خونه رو ازش گرفتن میگن مال ماست زمین ماست درحالی که دوستم و شوهرش با هزار بدبختی پول جمع کردن خونه ساختن، الانم میگن اگه بخوای همه چیو به اسم بچه بزنیم ، بچه خودش 3 سالشه ، تهدید میکنن دوستم و دادگاه هم هر جلسه تشکیل میشه میرن هر دو طرف ، بهترین راه واسه دوستم چیه الان؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دوست شما می تواند با معرفی شهود دفاعیات خود را مطرح کنه .

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دوست شما باید در جلسه دادرسی ، مستندات و دلایل خود را ارایه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نسبت به زمین اثبات کند مالک است البته توضیح ندادید قراردادی وجود دارد یاخیر و در هر دعوا دفاع مناسبی داشته باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ابتدای امر بایستی انحصار وراثت صورت گیرد تا بر اساس آن و طبق قانون ارث ماترک بین وراث تقسیم شود مگر اینکه تقسیم نامه تنظیم کنند.