مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت و خيانت در امانت

سلام وقت بخير پدر بنده ٤روزه فوت كرده خانواده پدريم مخصوصا مادر پدرم گفته انحصار وراثت كنين چقدر از اموال پدرم به اون ميرسه؟ مادر در قيد حيات هست و ما ٤فرزنديم فقط من ازدواج كردم و دو خراهر و يك برادر مجرد دارم كه فقط يكي از انها به سن قانوني رسيده
زماني كه پدرم فوت شد خواهرش رفته سويچ ماشين و كليد خونه گوشي و مدارك پدرمو تحويل گرفته از بيمارستان و به ما تحويل نميده ايا ميشه ازشون شكايت كرد؟ چون براي انجام دادن كارهاش بايد شناسنامه و كارت ملي اش باشه بايد چيكار كنيم براي پس گرفتن مدارك و وسايل پدرم از خواهرش

پاسخ ها :

پروانه صادقیان

سرکار خانم پروانه صادقیان:

سلام شما میبایست سریعا داخواست مهر و موم ترکه بدهید و اموال پدرتان را اعلام کنید، همزمان درخواست انحصار ورثه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مادر پدرتان یک ششم ارث می برد و در خصوص وسایل باید دادخواست استرداد علیه عمه خود بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود خدمت شما
سوال جواب توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، درصورتیکه که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام میزان سهم مادر ، از ماترک پسر ، 1/6 از کل ماترک
میباشد و شما باید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مهروموم تحریر تقسیم ترکه بدهید مادر 1/6 از ماترک ارث می برد دادخواست استرداد مدارک وخودرو و... طرح نمایید