مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اموالم بعد فوت همسرم

سلام و خسته نباشید . سال 97 همسر من فوت شدند . و ما یک پسر 7 ساله
داشتیم. خانواده همسرم خیلی اذیتم کردن بخصوص سر پسرم که مال ماست. بعد از فوت همسرم مغازه ای مکانیکی داشت که پدرشان پس داده بودن و پول پیش اجناس داخل و برداشته بودن و به ما ندادن. ما از برادرم ماشینی خریدیم که هنوز به اسم داداشم هست اونا ماشین هم بردن که یادگار و فلان . به هزاری کمک نکردن فقط تهمت
روز 40 همسرم از من پول قرض کردن و ندادن بهم . الان میشه کاری کرد

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانجه انحصار وراثت دارید و شوهر مرحوم شما دارای اموال بوده است میتوانید از طریق محاکم برای احقاق حقوق خود اقدام نمایید آن چه که از اموال مرحوم نیز به عنوان سهم الارث در حق پدر یا مادر ایشان قرار میگیرد میتوانید از طریق اجرا گذاشتن مهریه خود تملک نمائید . موفق باشید .