مشاوره حقوقی رایگان - تصرف اموال شوهر توسط برادرشوهر

برادرشوهرم نمیزاره من خونه رو بفروشم همه چیز شوهرم رو برداشتن پول و غیره من برای شکایت ازشون باید چکارکنم چقدر طول میکشه من ب حق خودم و بچه هام برسم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر مدارک مالکیت دارید تخت عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شوهرتان در قید حیات باشد باید خودش شکایت کند
و اگر فوت شده می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت علیه نامبرده طرح دعوی کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، نیاز به اطلاعات دقیقتر هست ، میتوانید درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست حقوقی را اقامه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام توضیح ندادید چرا برادر شوهر اجازه فروش نمیده؟ آیا همسرتان در قید حیات است؟ بااین اطلاعات ناقص چه کمکی برمیاید؟

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
چند مورد باید بررسی بشه تا بشه نطر دقیقی داد. از جمله مدارک مالکیت و اگر همسرتون فوت کردن مدارک وفات و اینکه حصر وراثت گرفته شده یا خیر.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که شوهر شما زنده هستند ایشان تصمیم گیرنده خواهند بود و اما اگر در قید حیات نباشند با انحصار وراثت سهم خود و بچه‌های خود را معین و مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر شوهر زنده است شما سمتی در طرح دعوی ندارید