مشاوره حقوقی رایگان - شریکی دستگاه

سلام من یک دستگاه بیل مکانیکی با برادرم دارم شریکی اما او با من حساب و کتاب نمیکنه؟ و گاهی وقتها یک خرجی به من میدهد من 1.5دونگ شریک هستم میخواستم اگر شکایت کنم آیا میتونم دستگاه را توقیف کنم یا کارکرد دستگاه هم حساب میشود. و برادرم میگوید من تا زمانی نیایی از حق و حقوقی خبری نیست و اگر من شکایت کنم چقدر طول می کشه و آیا من چون از دستگاه حقم کمتر است چطوری میشه خلاصه نمیدونم چکار کنم. لطفا اگه میشه بنده را راهنمایی کنید باتشکر و سپاس از شما.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دادخواست مطالبه سهم خویش رابدهید که میزان ان به کارشناسی ارجاع خواهد شد