مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به زور

سلام خوبید ببخشید یه سوال داشتم من با یه خانمی ازدواج کردم که 16سال پیش عقد یه آقا برای یک شب شده بود که فردای آن روز طلاق گرفتن البته مرد به هیچ عنوان راضی نبودن الان که شده میگه من محرم این زن هستم آیا محرم یانه

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بعد از جاری شدن طلاق دیگر محرمیت وجود نخواهد داشت

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام اگر صیغه طلاق جاری شده باشید دیگر محرمیتی وجود نخواهد داشت

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام درصورت طلاق وعدم رجوع ،هیچگونه محرمیتی وجود ندارد

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

بعد از جاری شدن صیغه طلاق محرمیتی وجود نخواهد داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
باید موضوع توسط مراجع قانونی بررسی گردد
اگر عقد موقت بوده است باید یا توسط زوج ، بذل مدت انجام شده باشد یا مدت عقد پایان یافته باشد

و اگر عقد دائم بوده است باید یا
رای طلاق توسط دادگاه صادر شده باشد یا طلاق شرعی محقق شده باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام محرم ایشان نیست و اگر عده رعایت شده و ازدواج کردید ازدواج شما صحیح است

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

صیغه طلاق جاری شده باشد دیگر محرمیتی وجود ندارد

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، اگر عقد نکاح ایشان دائم باشد بايست با راي قضايي از یکدیگر جدا شده باشند در غير اينصورت با بذل مدت توسط مرد در عقد نکاح موقت متارکه قابل تصور است نکات مهمی دربین است که ترجیحا در مشاوره حضوری قابلیت بیان دارد.

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام خیر پس از جاری شدن صیغه طلاق و سپری شدن عده فی ما بین همسرتان و آن فرد حرمت ایجاد شده و هیچ گونه محرمیتی وجود ندارد �انچه مزاحمت ایجاد می‌نماید بر علیه ایشان طرح دعوای کیفری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید احراز و اثبات شود