مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به کار تکمیل یا صدور حکم به بازنشستگی

سلام،جانباز 25٪ درسال 1370با معرفی بنیاد جانبازان وقت طبق قانون تسهیلات اجتماعی و استخدامی مصوب مجلس 1368 برای دو سال آزمایشی به وزارت کشاورزی وقت دراداره خرمشهر بعنوان روزمزد استخدام و پس ازیک سال به قراردادی تبدیل شدم،
با عنایت به دائمی شدن قانون فوق،
و دیگر قوانین و مقررات رسمی شدن جانبازان به دستگاهای اجرایی ابلاغ لیکن با مراجعه به امور اداری و درخواست اجرای قانون فوق جهت رسمی شدن میکردم،به بهانه عدم تامین بودجه، یا عدم ابلاغ به اجراء و ... عنوان میکردندبطوریکه مراجعات بنده به اموراداری به حالت غرض ورزی امور اداری با اینجانب شد.
امور اداری بمنظور انتقام از بنده در جهت اخراج با گزینش هماهنگی و اولین صدور رای بدون اطلاع و ابلاغ مبنی بر اعضاء گزینش با ادامه اشتغال شما موافقت نگردید.اعتراض به آراء صادره و پیگیری حضوری از سوی گزینش به مراجع تجدید نظر بمنظور عدم نقض رای گزینش و اعاده بکار سفارش میکردند،
در نهایت بدون هیچگونه مدرک و استنادی علیه اینجانب ارائه نشد،در نهایت 1388/07/01 با 18 سال سابقه کار اخراج شدم.
پس از اخراج به اعضاء گزینش به منظوراینکه به چه استنادی عدم موافقت به ادامه اشتغال برای بنده صادر نمودند.
در پاسخ اعضاء به اینجانب از دعوت و حضور در جلسه گزینش و صدور آراء کاملا بی اطلاع بودند.
مدیر هسته گزینش صدور آراء منحصر به رای و نظر خود صادر نموده است،
تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که کلیه مدارک و مستندات مربوطه مورد مطالعه قرار گیرد.

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سال 88 تا امروز 14 سال گذشته است شما تا سه ماه پس از اخراج می توانستید به رای اخراج به دیوان عدالت شکایت کنید