مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ضرب و جرح عمد توهین به اشخاص عادی تهدید به قتل

اینجانب م.الف از شکایت علیه اینجانب که دردادسرای عمومی برام تشکیل پرونده کرد این کارهارو انجام دادم بلکه اینها دروغ هستن و یک شاهد دروغین بردان دادگا به علیه من شاهدات داده که این شاهد اصلاحضور فیزیکی نداشته ودادگاه حرفهایشان را قبل کرده ودردست داشتن نامه پزشک قانونی وباداشتن وکیل خانم موافق به محکوم من بشه که تا به این وسیله حکم طلاق وحضانت بچه رو ازمن بگیره ولذا این خانم ماهی 5 میلیون تومان پول داره می گیره واز شما تقاضا دارم که کمکم کنید و من یکی از خدمتگزاران اموزش و پرورش شهرستان خمام هستم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر هنوز حکم کیفری نگرفته که فرصت دفاع از خود دارید شما هم با شاهد و یا جرح شهود ایشان از خودتان دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نطر میرسد که حکم کیفری به قطعیت رسیده است که بر مبنای در دادگاه خانواده زوجه موفق به حضانت و طلاق شده است شما دیر اقدام کردید بهتر بود در ابتدای امر از متخصصین مشورت میطلبید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

موضوع حضانت با ضرب و شتم و مهریه و نفقه هرکدام پرونده و موضوع خاص خودش را دارد بابت شهادت دروغ هم باید از خودت دفاع می کردی و شاهد را جرح می کردی