مشاوره حقوقی رایگان - تصمیم نهایی (مطالبه وجه بابت طلب کسر از امار )

سلام منزل پدربزرگی بنده که من هم ارث میبرم اجاره داده شده چندین سال پیش مادربزرگ من از پسرش که پدرم باشد ارث می بردند که سال 87 این سهم را به من فروختند مادربزرگم سال 94 فوت کردند
حال تقسیم اجاره یک سال را شورای حل اختلاف انجام داد و با توجه به داشتن مبایعه نامه و وکالتنامه اجاره از سهم من به مادر بزرگم ندادند حال عمو و عمه های من اعتراض کردند که مادر ما سهم از پسرش میبره ما این فروش و قبول نداریم
با توجه به قطعی شدن معامله من در دادگاه تجدید نظر که امسال رای امد
مجدد در شورا ما را خواستند و امروز این رای صادر شده
مطالبه وجه بابت طلب کسر از امار صادر شد به دلیل عدم صلح و سازش
یعنی چی؟

پاسخ ها :

سعيد كوهي اصفهاني

جناب آقای سعيد كوهي اصفهاني :

همچين عنواني نداريم
توضيح بيشتر لازم است