مشاوره حقوقی رایگان - پول ها و کادوهای به دوست دخترم دادم میخوام پس بگیرم نمیده

سلام سه‌سال با یه خانومی هستم هزینه های زیادی انجام دادم رو نادانی و این خانوم بزرگ تر از من میخواستم پول پس بگیرم میتونم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص پول هایی که به حسابش واریز کرده اید دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد پرینت حسابها را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید و متذکر شوید که در صورت عدم استرداد وجوه نسبت به طرح دعوی اقدام خواهید نمود.