مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هدایا از نامزد

با سلام
من با دختر خانمی به مدت 1 سال و نیم تو رابطه بودم و در این مدت برای ایشان گوشی و دستبند طلا و مقداری پول برای خرید ماشین دادم و همینطور اجاره منزل ایشان و تمامی خرج های ایشان را من میدادم، ایشان مطلقه بودند و بنا بر ازدواج داشتیم ولی به دلایلی به سرانجام نرسید ، بعد از اینکه ایشان به جدایی تصمیم گرفتن من تقاضای گرفتن هدایا رو داشتم ولی گفت برو شکایت کن دستت به جایی بند نیست ، بعد از این حرف من میخوام تمام هزینه هایی که برای ایشان شده رو پس بگیرم، تمام تراکنش های بانکی با 1 نفر شاهد هم دارم،آیا اقدام من به سرانجام میرسه؟

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

بستگی داره اگراین هدایا باقی باشه میشه مسترد کرد و اگرتلف شده باشه بسته به نوع آن داستان فرق میکنه
درخصوص پول هم اگر قرض باشه میتونیدپس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می توانید تمام این موارد را دریافت نمایید و

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، هدایای شما مثل گوشی و طلاها اگر موجود باشند قابل پس گرفتن هست و اگر موجود نباشند در شرایطی میتوان پس گرفت . در مورد پولها هم امکان پس گرفتن هست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بسته به نوع هدیه بودن ویا هبه متفاوت است